Home / Actueel / Bijspijkercursus verkeer en korte training op de slipbaan voor 50-plussers

Bijspijkercursus verkeer en korte training op de slipbaan voor 50-plussers

De gemeente organiseert ook dit jaar weer een rijvaardigheidsdag voor 50-plussers. Test je kennis van het verkeer op zaterdag 5 oktober in de ochtend of op donderdagmiddag 10 oktober. De locatie is het Verkeerseducatiecentrum (VEC) aan De Knobben 100 in Drachten en wordt georganiseerd door de gemeente en de Stichting Bevordering Verkeerseducatie (SBV).

De rijvaardigheidsdag kan gezien worden als een bijspijkercursus. We nemen de nieuwe verkeerssituaties- en regels met je door en er wordt een praktijkrit gereden. Er zitten geen gevolgen voor  je rijbewijs aan vast. Rijvaardigheidsdagen worden in heel Fryslân georganiseerd, maar uniek aan deze rijvaardigheidsdag is dat je ook een korte training op de slipbaan kunt doen.

Meld je aan  voor 23 september
Dankzij financiële bijdragen van de gemeente en het Regionaal Orgaan verkeersveiligheid Fryslân kost deelname aan de rijvaardigheidsdag slechts € 12,50 per persoon. Op beide dagen zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.
Je kunt je tot uiterlijk 23 september a.s. opgeven bij mevr. J. Stockmann van de gemeente Smallingerland via gemeente@smallingerland.nl of 0512-581234. Wil je bij je opgave aan ons je voorkeursdatum, naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres doorgeven?

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren