Home / Actueel / #ditissmallingerland / Doe mee aan de enquête Strategische Koers Omgevingsvisie!

Doe mee aan de enquête Strategische Koers Omgevingsvisie!

De Omgevingsvisie is één van de onderdelen van de nieuwe Omgevingswet. Alle gemeenten in Nederland moeten uiterlijk in 2025 een beeld hebben van de uitdagingen en ambities in de toekomst. Dat beeld schetsen wij niet alleen, maar doen wij samen met jou.

Eind 2018 vond er een startbijeenkomst plaats in de Lawei. Hier hebben wij jou gevraagd mee te denken over onderwerpen zoals: toerisme en recreatie, duurzaamheid, gezondheid, het platteland, economie en meer. De reacties uit deze bijeenkomst én uit de bijeenkomsten in de dorpen, wijken en op straat hebben wij meegenomen om te komen tot kaders voor de Omgevingsvisie. Deze kaders staan omgeschreven in de Strategische Koers.

Doe mee aan onze online enquête
Het concept is klaar! Maar voordat wij aan de slag gaan met de Omgevingsvisie, hebben wij je hulp nog één keer nodig om te bepalen of de koers helder genoeg is. Dat zou oorspronkelijk tijdens de Thuismarkt van 25 maart, maar i.v.m. corona ging die niet door. Daarom hebben wij gekeken naar een alternatief. Dit is een online enquête geworden.

Wil je de enquête voor ons invullen? Dat kan tot 28 mei. Lees eerst de concept-Strategische Koers door. Rond de zomer vragen wij de gemeenteraad van Smallingerland de Strategische Koers vast te stellen, zodat wij na de zomer kunnen starten met het traject voor de ontwerp-Omgevingsvisie.

Vul hier de enquête in. Dit kost je 10 minuten werk.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren