Home / Actueel / Duurzaamheid / EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg!

EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg!

De werkgroep Fairtrade Smallingerland is trots op het duurzame en eerlijke aanbod in de gemeente Smallingerland. Afgelopen vrijdag lanceerde de werkgroep daarom samen met wethouder Piet de Ruiter de EerlijkWinkelen Route.

Want waar vind je in Drachten kleding, cadeaus en andere dingen die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? En waar drink je tussendoor een kopje fairtrade koffie en eet je een lekker biologisch broodje? EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg! Iedere duurzame aankoop is een mooie stap en levert een bijdrage aan een betere wereld!

Ondernemers
Omdat de werkgroep erg trots is op de enthousiaste en verantwoorde ondernemers, hebben zij als dank na de officiële lancering bij alle aangesloten ondernemers een ansichtkaart, raamsticker en duurzame attentie gebracht. Wil je verantwoord ondernemer ook meedoen? Neem dan contact op met fairtrade@smallingerland.nl of via telefoonnummer 0512-581 234.

Welke ondernemers doen mee?
Download de gratis EerlijkWinkelen app via Apple Store (IOS) of Google Play (Android). Of kijk op de website van EerlijkWinkelen (eerlijkwinkelen.nl). Op deze website kun je ook alle eerlijke winkels per stad vinden en alle eerlijke webwinkels.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren