Home / Actueel / Duurzaamheid / EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg!

EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg!

De werkgroep Fairtrade Smallingerland is trots op het duurzame en eerlijke aanbod in de gemeente Smallingerland. Komend weekend lanceren wij daarom in samenwerking met een aantal enthousiaste en verantwoorde ondernemers de EerlijkWinkelen Route.

Want waar vind je in Drachten kleding, cadeaus en andere dingen die gemaakt zijn onder goede omstandigheden voor mens en milieu? En waar drink je tussendoor een kopje fairtrade koffie en eet je een lekker biologisch broodje? EerlijkWinkelen Drachten wijst je de weg! Iedere duurzame aankoop is een mooie stap en levert een bijdrage aan een betere wereld!

Op zaterdag 15 juni aanstaande liggen er voor de eerste 10 klanten bij één van onze EerlijkWinkelen deelnemers een duurzame attentie klaar. Er is geen minimaal aankoopbedrag. Welke ondernemers doen mee ? Download de gratis EerlijkWinkelen app via Apple Store (IOS) of Google Play (Android). Of kijk op de website van EerlijkWinkelen (www.eerlijkwinkelen.nl). Op deze website kun je ook alle eerlijke winkels per stad vinden en alle eerlijke webwinkels.

Wil je als verantwoord ondernemer ook meedoen? Neem dan contact op met fairtrade@smallingerland.nl of via telefoonnummer 0512-581 234.

Met winkelen een steentje bijdrage aan een betere wereld? Hoe? Door verantwoord te shoppen!

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren