Home / Actueel / Duurzaamheid / Energie / Makkelijk en leuk besparen met het Junior Energiecoach spel!

Makkelijk en leuk besparen met het Junior Energiecoach spel!

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach. Junior Energiecoach is een leuk en leerzaam spel voor het hele gezin. Gedurende vijf weken ontdekken kinderen (7-12 jaar) en hun ouders dat thuis energie besparen niet ingewikkeld, saai of duur hoeft te zijn. Zo gaan de kinderen op lampenjacht en stekkerexpeditie en valt er elke week een prijs te winnen. Ook zijn er ieder week nieuwe filmpjes met het van TV bekende Varkentje Rund.

Junior Energiecoach is een on- en offline spel met leuke, leerzame challenges, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Gratis meedoen

Het duurt nog wel even, maar opgeven kan al wel! Het spel start namelijk op 3 oktober 2020 en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere challenge. Gezinnen in de gemeente Smallingerland kunnen zich gratis aanmelden. Inschrijven kan op www.juniorenergiecoach.nl/meedoen. Inschrijven kan tot en met 27 september.

Regeling Reductie Energieverbruik

De Junior Energiecoach is onderdeel van de Regeling Reductie Energieverbruik (RRE). De komende maanden starten verschillende acties van de gemeente om huiseigenaren te ondersteunen op het gebied van energiebesparing.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren