Home / Actueel / Duurzaamheid / Doe mee aan de Global Goals Social Impact Challenge

Doe mee aan de Global Goals Social Impact Challenge

Heb jij een idee over de aanpak van afvalstromen? Een circulair plan dat nog niet van de grond komt? Of een concept dat de transitie naar duurzame energie versnelt? Dan zoeken wij jou! Jouw idee kun je tot 9 september indienen.

Nederlandse gemeenten staan voor de uitdaging om de duurzame ontwikkelingsdoelen te behalen. Tegelijkertijd start 1/3 van alle nieuwe ondernemingen vanuit een sociale of ecologische missie. Maar deze ondernemingen merken vaak dat de financiering van hun ideeën lastig is. Met de Global Goals Social Impact Challenge brengen BNG Bank & VNG-gemeenten ondernemers en financiering bij elkaar!

BNG Bank en VNG zijn daarom op zoek naar financierbare ideeën rondom energietransitie, afval en circulaire economie om zo veel mogelijk impact te maken. BNG begeleidt de ondernemer met het winnende idee drie dagen om tot een financierbare businesscase te komen. Lukt dit? Dan wordt er financiering verstrekt. De onderneming krijgt een half jaar begeleiding door BNG Bank tijdens de start in begin 2019.

Meer informatie?
Bekijk de website van de VNG.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren