Home / Actueel / Duurzaamheid / Inloopbijeenkomst over “De Sinnegreide A7”.

Inloopbijeenkomst over “De Sinnegreide A7”.

Gemeente Smallingerland organiseert op maandag 27 januari een inloopbijeenkomst over “De Sinnegreide A7” van 19.00 – 21.00 uur op de Brede School in de Drait in Drachten. We organiseren deze inloopbijeenkomst vanwege een onlangs afgerond onderzoek door Roenom naar de technische en financiële haalbaarheid van een zonnepark in de oksel van de afslag A7 Drachten-Centrum.

Het onderzoek heeft uitgewezen dat een zonnepark technisch en financieel haalbaar is, mits de gemeente initiatiefnemer is en waarbij de stroom wordt gebruikt voor gemeentelijke doeleinden.

Eerste schetsen
U kunt tijdens de inloopbijeenkomst de eerste schetsen bekijken. Medewerkers van de gemeente en Roenom gaan met u in gesprek hierover. Besluitvorming van het college moet nog plaatsvinden, maar we zijn vooral benieuwd of u eventuele opmerkingen of aandachtspunten heeft.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via i.poortenaar@smallingerland.nl. Geeft u bij uw aanmelding ook gelijk aan of wij uw mailadres mogen gebruiken om u in de toekomst te informeren over de Sinnegreide A7.

 

 

Reacties

jan.platje@gmail.com 12-02-2020
wat leveren die zonnepanelen eigenlijk op, behalve een hoop afval over een jaartje of 30 en uitloging van allerlei schadelijke chemische stoffen ter plaatse ? Is daar wel eens over nagedacht ? In plaats van het denken aan dit soort "ouderwetse" technieken en verpesting van het leefklimaat en groene weilanden zou eens echt aan innovatieve zaken gedacht moeten worden. Dit is ellende vooruitschuiven naar onze kinderen.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren