Home / Actueel / Duurzaamheid / Subsidie isolatiemaatregelen weer beschikbaar

Subsidie isolatiemaatregelen weer beschikbaar

Na een tijdelijke stop is de subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) weer beschikbaar voor eigenaar en bewoner. De publicatie in de digitale Staatscourant vindt naar verwachting eind augustus plaats. Dit betekent dat je als eigenaar en bewoner de subsidie vanaf dan kunt gaan aanvragen.

Wil je voor de subsidie SEEH in aanmerking komen, dan moet je minimaal 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning uitvoeren. Je kunt de subsidie pas aanvragen nadat je de maatregelen hebt uitgevoerd en betaald. Voorwaarde is verder dat je als aanvrager de eigenaar als bewoner bent van de woning en ook niet eerder SEEH subsidie kreeg.

Met de SEEH kun je flink wat kosten op je woning besparen. RVO.nl voert de subsidieregeling uit in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Vraag het Duurzaam Bouwloket om gratis advies
Bij het Duurzaam Bouwloket kun je gratis terecht voor meer informatie over subsidies en financieringsregelingen en al uw vragen over het energiezuinig en aardgasvrij maken van je woning. Ga voor meer informatie naar duurzaambouwloket.nl of stel een vraag aan een onafhankelijk adviseur via 072 – 743 39 56 of mail naar info@duurzaambouwloket.nl.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren