Home / Actueel / Ondernemen / Spreekuur internationaal ondernemen op 20 juni

Spreekuur internationaal ondernemen op 20 juni

Welke stappen moet ik zetten om te gaan exporteren? Hoe vind ik een partner in het buitenland? Hoe stel ik een exportplan op? Aan welke juridische en logistieke zaken moet ik denken? Het antwoord op al deze vragen krijgt u in het gratis spreekuur Internationaal Zakendoen op 20 juni in het gemeentehuis in Drachten.

Het World Trade Center Noord-Nederland organiseert samen met de provincie Friesland het spreekuur Internationaal Zakendoen. Dit spreekuur wordt uitgevoerd door aan het WTC verbonden coaches uit de regio, die allen ervaren exporteurs zijn met minimaal 15 jaar ervaring in de export. Het spreekuur is kosteloos en op afspraak.

In een gesprek van 45 tot 60 minuten kunt u uw vragen stellen en bespreken hoe uw onderneming verder geholpen kan worden. Dit kan leiden tot een doorverwijzing naar een specifieke organisatie of gebruik van diverse instrumenten die het WTC samen met partners aanbiedt bij zowel exporteren als importeren. Het World Trade Center is één van de 320 kantoren in 90 landen en ondersteunt bedrijven die zich internationaal willen oriënteren of versterken. Het World Trade Center doet dat door kennis en contacten te leveren en heeft daarvoor verschillende instrumenten: coaching, B2B partnerscans, marktonderzoek, juridische ondersteuning, logistieke ondersteuning, deelname aan handelsmissies en kennis vergroten via workshops of cursussen.

Inschrijven of meer informatie
Voor inschrijven of meer informatie kun u contact opnemen met  Henk Veldhuizen van het World Trade Center Noord-Nederland, Center for Export & Import via telefoon 058-2941632 en via email h.veldhuizen@wtcleeuwarden.nl.

 

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren