Home / Actueel / Recreatie & Toerisme / Paasjaarmarkt en -kermis in Drachten

Paasjaarmarkt en -kermis in Drachten

Ook dit jaar wordt weer de traditionele paasjaarmarkt en kermis gehouden in het centrum van Drachten. De markt is op maandag 22 april, 2e paasdag, en begint om 9.00 uur tot 16.00 uur.

De markt valt gelijktijdig met de kermis en op diverse plekken in het centrum zal er naast de markt ook nog andere dingen te beleven zijn in de vorm van kindervermaak en muziek. Dit jaar zijn er optredens van de Peijesjongers en het duo Weima en van der Werf.

De markt wordt georganiseerd door de Stichting Marktbeheer, die ook de weekmarkten in Drachten organiseert. De markt loopt dit jaar van de Burgemeester Wuiteweg helemaal tot aan het einde van de Noorderbuurt.

Paaskermis en parkeren

Vanaf woensdag 17 april tot en met maandag 22 april is er paaskermis. Vanwege de kermis kunt u niet parkeren op het Kiryat Onoplein vanaf maandag 15 april tot en met dinsdag 23 april. U kunt wel parkeren in de parkeergarages, bij de (betaalde) parkeerplaatsen voor Albert Heijn en de parkeervakken bij het zwembad (met blauwe schijf). De parkeergarages zijn ook open op 2e paasdag.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren