Home / Actueel / Wonen & verkeer / Verhuizen naar een dorp in Smallingerland?

Verhuizen naar een dorp in Smallingerland?

De dorpsbelangen willen onderzoeken of inwoners van onze gemeente de wens hebben om naar één van de prachtige dorpen van onze gemeente te verhuizen. Sommige mensen willen namelijk graag in de loop van de tijd weer terug verhuizen naar het dorp waar zij zijn geboren of waar hun familie woont.

Woon je in onze gemeente en denk je erover om te verhuizen naar een dorp binnen onze gemeente? Vul dan hier de korte enquête in.

Doarpsbelang Oudega vroeg onlangs naar de woonwensen van de inwoners van het dorp. Dit deden zij via een woonenquête. Wethouder Marjan Sijperda maakte dit najaar kennis met de dorpsbelangen. Daarin kwam ook ter sprake dat meerdere dorpsbelangen benieuwd zijn of inwoners ook de wens hebben om te verhuizen naar één van de dorpen in onze gemeente. De dorpsbelangen willen dit nu graag verder onderzoeken en de gemeente werkt hier graag aan mee.

De dorpsbelangen bespreken de uitkomsten met de gemeente en presenteren de uitkomsten op een nog nader in te vullen bijeenkomst over woningbouw in de dorpen.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren