Home / Duurzaamheid / Gezondheid / Kom in beweging met de Outdoor Kids Vakantieweek Smallingerland

Kom in beweging met de Outdoor Kids Vakantieweek Smallingerland

Ook dit jaar kunnen kinderen van groep 3 tot en met 8 van de basisscholen zich opgeven voor de succesvolle ‘Outdoor Kids Vakantieweek’ in Smallingerland. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli 2019 organiseert Echt Outdoor Activiteiten uitdagende sportactiviteiten in de buitenlucht, zoals boogschieten, beachvolleybal, BMX’en, kanoën, highlandgames, hockey en nog veel meer.

De activiteiten zijn in en rondom gemeente Smallingerland. De ouders brengen de kinderen iedere dag om 09.00 uur en halen ze om 16.00 uur weer op. De kosten voor de hele week bedragen € 60,-. Naast de vele leuke activiteiten en dagelijks een gezond stuk fruit, krijgen de kinderen een outdoor t-shirt. De deelnemers nemen zelf een lunchpakket en drinken mee. Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.echt-outdoor.nl.

Bewegen is gezond
De Outdoor Kids Vakantieweek Smallingerland wordt mogelijk gemaakt door Stichting Let’Sport, Kindpakket.nl, Sportbedrijf Drachten, POUW Rent Autoverhuur en Gemeente Smallingerland(JOGG). Het doel is om kinderen meer te laten bewegen door leuke, uitdagende en laagdrempelige sport- en beweegactiviteiten aan te bieden. Ook is extra aandacht voor een gezonde leefstijl. Met de aanpak Jongeren op Gezond Gewicht werkt de gemeente Smallingerland aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Dit doet de gemeente vooral door voeding en beweging op een positieve manier onder de aandacht te brengen en om van de gezonde keuze de gemakkelijke keuze te maken. Jongeren van 0 tot 19 jaar, hun ouders en hun omgeving staan hierbij centraal.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren