Kunst- en Boekenmarkt


Datum: 19-05-2018

Locatie: Centrum Drachten


De Kunst- en Boekenmarkt in het centrum van Drachten dit jaar is er weer op 19 mei! Uit heel Nederland komen antiquaren naar Drachten met hun mooiste items. Leuk om te bekijken en tussen te neuzen.

Wat kun je zoal vinden op de boekenmarkt?

Plaatjes albums van o.a. Verkade , Hille, Flipje Tiel (ja, die van de jam) en Judaïca. Natuurlijk zijn ook de strips ruim aanwezig: gekartonneerde Kuifjes, Kapitein Rob, Suske en Wiske, Dick Bos, Donald Duck en vele anderen. Romans, detectives, kookboeken, literatuur, tuinboeken en kinderboeken en misschien wel dat ene boek wat u uitgeleend heeft en nooit terug kreeg…..

De Kunstmarkt biedt een enorme variëteit aan kunstwerken: schilderijen in alle kleuren en maten, abstract, modern, traditioneel maar ook zwart/wit, pentekeningen, maar ook sieraden van goud, zilver en titanium, keramiek in alle vormen en maten, textiele werkvorm en marmeren en bronzen beelden ontbreken niet! De kunstenaars staan zelf bij hun kraam, dus knoop rustig een praatje aan om te horen hoe en waarom ze hun kunstwerken gemaakt hebben.

Maak van uw winkelzaterdag een gezellig dagje uit en kom naar de kunst- en boekenmarkt, pak een terrasje mee en kijk ook vooral even binnen bij de galerieën. De Kunst- en boekenmarkt is gratis toegankelijk.