Home / Evenementen / Duurzaamheid / Gezondheid / Papa & mama Café – combineren van gezin en werk

Papa & mama Café – combineren van gezin en werk

Als je als ouder werkt, moet je een balans vinden tussen je gezin en je baan. Werk kan stressvol zijn. Dat kan invloed hebben op je gezin. Aan de andere kant kan je gezin ook stress opleveren, waardoor je gestrest op je werk komt. Hoe kun je wat relaxter door het leven gaan? Samen met de andere ouders en een pedagoge van Carins delen jullie ervaringen en tips.

Het Papa Mama Café bestaat al een paar jaar in Smallingerland en wodt met veel plezier bezocht! Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar. Het Papa Mama Cafe is 1 x per maand, op woensdagochtend tussen 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Drachten (Museumplein 1).

Oppas voor de kleintjes
Er is oppas voor de kinderen zodat je als ouder de handen een beetje vrijer hebt. De kinderen blijven in het zicht van de ouders, dat is wel zo fijn.

Gratis kopje koffie of thee
Het Papa Mama Café is gratis, inclusief een kopje koffie of thee!

Thema per keer
Naast ruimte voor het kennismaken en gesprekken met andere ouders staat er ook altijd een thema centraal over het opvoeden, opgroeien of de gezondheid van je kind. In het najaar 2019 zijn dit de thema’s:

  • Positief opvoeden (09-10-’19)
  • Er op uit met je kind(eren) (13-11-’19)
  • Tijd voor jou als ouder(s) (11-12’19)

Vrije inloop
Je mag gewoon binnenlopen.