Home / Evenementen / Duurzaamheid / Gezondheid / Papa Mama Café – Er op uit met je kind(eren)

Papa Mama Café – Er op uit met je kind(eren)

Hoe kom je met je kind langs de verleidelijke afdelingen in de supermarkt? Wat doe je als je kind een boze bui krijgt of hard gaat huilen op een plek waar veel (onbekende) mensen zijn? Hoe kun je toch even gaan winkelen terwijl je kind gedurende de ochtend of middag een schone luier nodig heeft, een slaapje moet doen of toe is aan een (borst)voeding? Hoe doen andere ouders dit? Een pedagoge van Carins vult jullie ervaringen aan met tips en trucs.

Het Papa Mama Cafe bestaat al een paar jaar in Smallingerland en wordt met veel plezier bezocht! Het is een ontmoetingsplek voor ouders van kinderen van 0 t/m 4 jaar. Het Papa Mama Cafe is 1 x per maand, op woensdagochtend tussen 10.00 – 11.30 uur in Bibliotheek Drachten (Museumplein 1).

Oppas voor de kleintjes
Er is oppas voor de kinderen zodat je als ouder de handen een beetje vrijer hebt. De kinderen blijven in het zicht van de ouders, dat is wel zo fijn.

Gratis kopje koffie of thee
Het Papa Mama Cafe is gratis, inclusief een kopje koffie of thee!

Thema per keer
Naast ruimte voor het kennismaken en gesprekken met andere ouders staat er ook altijd een thema centraal over het opvoeden, opgroeien of de gezondheid van je kind.

In het najaar 2019 zijn dit de thema’s:

  • Tijd voor jou als ouder(s) (11-12’19)

Aanmelden / vrije inloop
Vooraf aanmelden via de website van Bibliotheek Drachten is wenselijk, maar gewoon binnenlopen mag ook!