Home / Hoedoenwedathier?

Hoedoenwedathier?

Gemeente Smallingerland is er voor iedereen. Samen met jou willen we de koers voor onze sociale visie bepalen. Hoe doen we dat? Door joú de vraag te stellen wat jij belangrijk vindt. Doe je met ons mee? Vul de vragenlijst in bepaal de richting van het morele kompas van Smallingerland!

 

 

Wij zijn Anna, Margje, Sietze, Siebren, Bieuwe en Lennart. Wij werken aan het realiseren van de sociale visie van gemeente Smallingerland. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou! We willen van jou en andere inwoners, organisaties en instellingen in Smallingerland horen wat belangrijk is als het gaat om samen leven en voor elkaar zorgen in onze gemeente. We willen dat iedereen in onze gemeente mee kan en wil doen.

Gemeente Smallingerland is er voor iedereen. Samen met jou willen we de koers voor onze sociale visie bepalen. We horen daarom graag wat jij belangrijk vindt! Doe je met ons mee? Vul de vragenlijst in.

Dit vind ik belangrijk!
Ga naar deze link en vul de vragenlijst in. Dit kost je 5 minuten van je tijd. Deel je liever persoonlijk wat je belangrijk vindt? Bel ons dan op 0512-581234.