Home / Duurzaamheid / Duurzaam Bouwloket: alles over duurzaam bouwen

Duurzaam Bouwloket: alles over duurzaam bouwen

Wilt u uw huis verduurzamen en weet u niet waar te beginnen? Of bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor duurzame maatregelen? Voor antwoorden op deze vragen kunt u terecht bij het gemeentelijke energieloket: het Duurzaam Bouwloket.

Op duurzaambouwloket.nl vindt u uitgebreide en objectieve informatie over kleinere maatregelen, zoals isolatie, zonnepanelen en warmtepompen. Daarnaast vindt u er ook een stappenplan om uw woning aardgasvrij te maken en kunt u er tips vinden over het verduurzamen van monumenten, huiseigenaren die hun verhaal vertellen over het verduurzamen van hun woning en advies voor Vve’s.

Doe de subsidiecheck
Doe de subsidiecheck via duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck en bekijk welke subsidies er zijn. U kunt ook een digitaal informatiepakket aanvragen over de subsidies waar u interesse in heeft. Via de gemeente zijn momenteel subsidies voor groene daken en regentonnen beschikbaar, maar op provinciaal en landelijk niveau zijn ook een aantal subsidieregelingen voor energiemaatregelen.

Het antwoord op uw vraag niet op de website gevonden? Neem dan telefonisch contact op met het Duurzaam Bouwloket via 072 743 39 56 of kijk op de website van duurzaam bouwloket.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren