Home / Ondernemen / Contact met onze accountmanagers

Contact met onze accountmanagers

De gemeente heeft 4 accountmanagers voor economische zaken. Lees hieronder wat zij doen en wie je waarvoor nodig hebt. 

Wat doen de accountmanagers economische zaken?
De accountmanagers economische zaken onderhouden de contacten met het bedrijfsleven. Zij houden zich onder andere bezig met verkoop van bedrijventerreinen, detailhandel, relatiebeheer en startende ondernemers. U kunt bij hen ook terecht met vragen over bedrijfshuisvesting.

Wie zijn de accountmanagers economische zaken?
Wij zijn Jeroen van Wijk, Rhoula Beekhuizen-Dais, Gerard Hoekstra en Anna Kruit. Wilt u een bedrijf starten, zoekt u een pand? We staan voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. De accountmanagers bemiddelen gratis tussen werkgevers en werkzoekenden in een uitkeringssituatie. Ze vertegenwoordigen de geregistreerde werkzoekenden uit Friesland en werken nauw samen met bedrijven, scholen, UWV, andere gemeenten en het regionaal werkbedrijf Fryslân werkt. De accountmanagers bezoeken wekelijks bedrijven en organisaties om uitleg te geven over de verschillende mogelijkheden. Zoals subsidies voor werkgevers en opleidingen tegen gereduceerd tarief voor hun nieuwe werknemers.

De accountmanagers zijn te bereiken via telefoon 0512 581234. U kunt ook het contactformulier invullen. Dan nemen we contact met u op.

Plaats zelf een reactie

Om een reactie te plaatsen dient u ingelogd te zijn.

Inloggen Registreren